Parterapi i Sandnes

Sliter dere i parforholdet? Har negative mønster fått lov til å utvikle seg? Vurderer dere brudd eller skilsmisse? Kan parterapi være en del av prosessen videre?

Det å komme i parterapi kan være en god investering for resten av livet. Sammen kan vi se på noen av de områdene som er mest slitsomme for akkurat dere, og sammen kan vi kanskje finne frem til hva dere kan gjøre for å få det bedre i forholdet.

Det å være i et forhold krever ganske mye for de fleste av oss. Det gode kommer ikke alltid automatisk og lettvint. Noen ganger, og i noen faser i forholdet må man jobbe ekstra for å beholde eller finne tilbake til kjærligheten. Jeg tror på at det finnes muligheter for de aller fleste par hvor forholdet er under press dersom man er villig til å investere tid og innsats på parterapi.

Noe av det mest givende som finnes er å oppleve at par får det bedre sammen etter å ha brukt tid til å snakke om og utforske de vanskelige områdene i samlivet. Det kan være en mulighet også for dere!

Når dere kommer som par bruker jeg vanligvis 1 1/2 time pr samtale med dere. Det gir oss tid til å fokusere på både det som ikke er så bra i forholdet og på det som kan utvikles og styrkes. Ta gjerne kontakt for å vurdere om samtale og parterapi kan være noe for dere.

Bestill time eller ta kontakt for mer informasjon